Visa poster
Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Notera att du bara kan se inlägg i områden som du har tillgång till.
  Meddelanden   Visa inlägg   Visa bifogade filer.  

Visa inlägg - tinja

skrivet: 2009-01-13 22:24:23 1 Hundstundens forum / Hundens beteende / En till hund i hemmet

 Jag, min sambo och alla våra djur -hästar, katter och så våran isländska fårhund Tinja bor på en gård mitt ute i skogen. Min sambo jagar småvilt och funderar nu på att skaffa sig en finnspetsvalp inom kort. Samtidigt så väntar jag på att Tinja ska börja löpa så att vi ska para henne inom kort. Vad tror ni den nuvarande hunden Tinja säger om att det kommer en till hund/valp in i hennes liv när hon just fått egna valpar?? Sambon vill alltså skaffa sig denna nya valp ganska snart så att han kan börja träna den för jakt framåt hösten så att den är "klar"/"redo"/"på g" till nästa vår.

Fråga nr 2: Tinja är en gårdshund, hon är alltid lös och följer alltid med mig när jag rider ut i skogen. Hon är underbar och håller sig nära mig och hästen. Hur skulle nu den nya hunden klara av att både vara jakthund och gårdshund? Kan jag ta med den nya samt Tinja på ridtur och när min sambo tar ut spetsen i skogen för att jaga så är det det som gäller?? Går det?? Jag är något förvirrad i läget!! Jag vill inte att finnspetsen ska måsta sitta i en hundgård när Tinja är lös på gårdn med mig hela dagarna! Någon som kan hjälpa mig?????? Är detta möjligt????
Sidor: [1]

© Hundstunden - Kontakta oss för Annonsering, Information eller Synpunkter

Tack till Stock.xchng för fria bilder