Visa poster
Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Notera att du bara kan se inlägg i områden som du har tillgång till.
  Meddelanden   Visa inlägg   Visa bifogade filer.  

Visa inlägg - nikkis1

skrivet: 2008-01-01 17:00:54 1 Hundstundens forum / Hundens beteende / märka revir inomhus vad ska man göra?

 Hej har just tagit hand om en jack russel hanne på 1år o5månader när vi var ute så kissade han på benet på min 7åriga son. när vi sen kom in så tog det nån timme innnan han kissade en liten skvätt på köksstolen i köket..Vad ska man göra åt detta har bara hunden på prov så är tacksam för tips. Om vi ska behålla hunden så ska jag nog kastrera  honom kan detta prolemet försvinna då.. jag har en tik av annan ras också men det ska väll inte ha nåt med detta att göra eller?  

skrivet: 2007-12-27 20:52:38 2 Hundstundens forum / Klotterplanket / problem med skällig labrador

 Hej har problem med med min labradortik som är 1år o 5 månader. Köpte henne som ettåring av uppfödaren som hade haft henne utlånad på foder som valp tanken var att hon skulle bli ledarhund för blinda men han ansåg att han hade för mycke redan o sålde henne. Husse som var fodervärd hade problem att hon kissade ner sig för honom vet ej varför då jag aldrig haft kontakt med dom, det har hon aldrig gjort hos oss däremot så var hon jätterädd för karlar började skälla reste ragg satt svansen mellan benen o vågade inte gå fram detta har blitt mycke bättre o hon är en jättetrevlig hund som älskar våra barn o andra hundar men hon är lite svår jobbad då hon inte vill komma tillbaks om man tex kastar nåt då springer hon hellre iväg själv o gnagar  hon kommer tillslut när man lockat o pockat länge nog.. vet inte riktigt hur jag ska bete mig,  Sen har hon börjat med om det går förbi nån utanför vårt hus bor på landet så vrålar hon som värsta vakthunden reser ragg o lyssnar inte när man ropar hon ser inte snäll ut men är världens snällaste när ho bara fått komma fram o ser ad det är även inne så skäller hon o reser ragg för minsta ljud o slutar inte fast man säger åt henne har försökt stöta till henne också men det hjälper inte har inte erfaenhet av denna ras hade schäfer tidigare o har aldrig haft dom här problemen vill tillägga att det är en jättesällhund som aldrig har haft en tendens att bita varken människa eller hund tacksam för hjälp,,
Sidor: [1]

© Hundstunden - Kontakta oss för Annonsering, Information eller Synpunkter

Tack till Stock.xchng för fria bilder