Ändra profil

Sammanfattningsfönstret är detsamma som visas ovan och Visa inlägg samt Visa statistik är i själva verket länkkopior. Du har även tillgång till ytterligare verktyg för att ändra din profil:

 • I Kontorelaterade inställningar kan du göra ändringar, önskat språk (beror på de språk som finns installerade på forumet ifråga), e-post och lösenord.
 • I Profilinställningar kan du ändra kön, födelsedata, Stad/Land, websida och Instant Messenger (ICQ, MSN, AIM och YIM) kontaktinformation. Det är även här du skriver i din personligatext och signatur och väljer en avatar (eller personlig bild) från listan eller länkar till en egen från nätet eller från din dator.
 • I Utseende- och Layoutinställningar ändrar du tidsskillnad och format och andra personliga layoutinställningar. Notera att valda sektion står som fetstil i menypanelen:
Profilinformation
Sammanfattning
Visa statistik
Visa inlägg

Ändra i profil
Kontorelaterade inställningar
Profilinställningar
Utseende- och layoutinställningar
Underrättelser och e-post
Alternativ för privata meddelanden

Åtgärder
Radera det här kontot

   Profil

Denna avdelning låter dig anpassa utseendet och layouten på forumet.

Nuvarande tema: Forumets eller tavlans standardtema (Ändra)

Tidsformat:
Hjälp Detta val gör att alla datum på forumet visas i detta format.

Tidsskillnad:
Antal timmar +/- för att få den visade tiden att stämma överens med din lokala tid.

(Aktuell servertid skall visas här)


Visa tavelbeskrivningar inuti tavlorna.
Visa undertavlor på alla sidor inuti respektive tavla, och inte bara första sidan.
Visa inte andra användares personliga bilder.
Visa inte andra användares signaturer.
Återvänd till själva ämnet efter att du skrivit svar som standard.
Visa nyaste inläggen längst upp.
Visa nyaste privata meddelanden längst upp.
Första veckodagen i kalendern:
Använd snabbsvar vid ämnesvisningar::
Visa snabbmoderering som  • Underrättelser och e-post erbjuder möjlighet för dig att bli underrättad via e-post vid svar på ämnen, när nya ämnen skapas på en tavla samt vid nya viktiga tillkännagivanden.
 • Alternativ för privata meddelanden erbjuder möjlighet att göra en ignoreralista för privata meddelanden, och att bli underrättad vid nya PM via e-post och spara kopior i din utkorg som standard.

Åtgärder

 • Radera det här kontot gör precis vad det står! Ja, det kommer upp en bekräftelseruta, men du raderar det här kontot, så var försiktig...

Inställningar endast för administratörer

Du kan som administratör göra allt en vanlig medlem kan men även ändra och ta bort allt i medlemmars profiler, plus att du har fler alternativ till förfogande:


Profilinformation

 • Spåra användare ger dig en lista på IP-adress som användaren har haft, och andra medlemmar med samma IP-adress samt felmeddelanden medlemmen haft.
 • Spåra IP-nummer ger dig ett verktyg att spåra medlemmar, meddelanden och fel från specificerad IP-adress.
 • Visa rättigheter ger en lista på forumsrättigheterna för en medlem och vem som tilldelat rättigheterna.

Ändra i profil

 • Kontorelaterade inställningar är i princip samma fönster som för vanliga medlemmar, men med extra val att lägga till medlem i olika medlemsgrupper.
 • Profilinställningar är i princip samma fönster som för vanliga medlemmar, men med extra val.

Åtgärder

 • Bannlys denna användare låter dig bannlysa medlemmar, ställa in nivån på bannen och se bannlistan och vilka som är i bruk.
 • Radera det här kontot liknar det fönster som alla medlemmar ser, men bekräftelse rutan skiljer sig åt när det inte är ditt eget konto du ska radera.

Fatal error: require_once(): Failed opening required 'inc/geoip.inc' (include_path='.:/usr/local/php53/lib/php:/storage/content/72/176772/pear/php') in /storage/content/72/176772/hundstunden.se/public_html/inc/footer.php on line 12