Visa poster
Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Notera att du bara kan se inlägg i områden som du har tillgång till.
    Meddelanden   Visa inlägg Visa bifogade filer.  

Meddelanden - LabNova

skrivet: 2008-11-26 15:54:46 1 Hundstundens forum / Valp / HJÄÄÄLP

 Hej !
Jag tror att du måste börja om från grunden. Rasta henne på bestämda tider,ex efter varje måltid, med kanske tre eller fyra timmars mellanrum. Beröm med hennes favoritgotta när hon kissar ute.
Begränsa hennes rörlighet i hemmet och håll koll på när hon visar att hon behöver, beröm även då.
Hon har med all säkerhet inte riktigt förstått vad det är som gäller, när det satt sig ordentligt så kanske du får starkare signaler på att hon måste ut.
Om du lägger lite extra krut på detta ett par veckor så kanske det löser sig !
Mvh Linda

skrivet: 2008-11-26 15:36:36 2 Hundstundens forum / Hundens beteende / Kissa på sig

 Hej !
Väldigt ranglåga hundar behåller ofta detta som är ett valpbeteende, hela livet. Det kombineras ofta med att de kryper ihop, har låg svansföring, slickar intensivt i den andra hundens mungipor osv.
Det är alla signaler som talar om hur ofarlig hon är.
Om du vill komma tillrätta med det så försök bygga hennes självförtroende. När du klappar henne ex.vis så klappa aldrig uppe på huvudet eller kroppen.
Smek henne på bröstkorgen i stället och gå upp under hakan så hon lyfter huvudet.
Gör små övningar där hon alltid lyckas.
Om du inte gör det idag så börja med att välja ut hundar som hon får hälsa på, hundar med hög svansföring och självsäkert uppträdande klan man undvika ett tag.
Om hon skall träffa människor så be att de ignorerar henne tills hon uppträder som du vill, innan de hälsar.
 

skrivet: 2008-11-26 15:27:26 3 Hundstundens forum / Hundens beteende / I stort behov av råd

 Hej, måste fundera litet kring varför detta problem dyker upp nu, när han är fem år. Du har inte sett tendenser tidigare ?
Min tanke är att det kanske ändå har något med hans sjukdom att göra, alla hundar försöker dölja i det längsta att de inte mår bra, för att undvika en attack av övriga flockmedlemmar eller utomstående.  Det ligger i deras natur. Ett led i detta kanske kan vara för din hunds del att han väljer att attackera själv först. Jag undrar om du inte skulle kolla upp honom ordentligt igen hos en veterinär.
Gärna någon specialist.
Lycka till !
Sidor: [1]
Fatal error: require_once(): Failed opening required 'inc/geoip.inc' (include_path='.:/usr/local/php53/lib/php:/storage/content/72/176772/pear/php') in /storage/content/72/176772/hundstunden.se/public_html/inc/footer.php on line 12