Visa poster
Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Notera att du bara kan se inlägg i områden som du har tillgång till.
    Meddelanden   Visa inlägg Visa bifogade filer.  

Meddelanden - Crutis

skrivet: 2008-04-03 21:32:01 1 Hundstundens forum / Klotterplanket / Cesar Milan...

 Jag har kollat på de flesta program med Millan, men det är inte ofta han behöver ta till stackel eller el. Men det kanske är bättre att skjuta ihjäl hundarna på stället?
Tror faktiskt att det är den vanliga svenska avundsjukan som tvingar folk att tycka illa om Millan, för han fixar ju till de värsta problemhundarna i stället för att de ska gå en säker död till mötes.
Han kör med ledarskap och dominans, och lider hundarna av det? Nej det är narurligt för dom.
Jag tror att uppfostran är uppfostran precis som med barn. Inte fan ger jag min unge en glass (läs klick) bara för att han slutar att måla på tapeterna.

skrivet: 2008-01-29 22:32:11 2 Hundstundens forum / Klotterplanket / Cesar Milan...

 Vill bara flika in lite här mot dom som tycker CM är så värdelös och bara plågar djuren. Tänk efter, hur många hundar bara i alla dessa program som visas på TV har han räddat livet på? Och hur många totalt utan de som visas på TV. Vilket är bäst en stöt, pysa lite, lite stackelanvändande eller att hundarna skulle dömts ut och avlivas?

I många fall har hundarna dömts ut av deras ägare och get CM sista chansen innan dödssprutan.

skrivet: 2007-12-25 13:33:01 3 Hundstundens forum / Tyck till om hundstunden / trevligt initiativ

 Tycker också att det kan bli bra med ett hundforum till. Detta verkar vara enkelt och stilrent. Ett tips. Jag tror du ska placera "Senast i diskussionsforum" högst upp på startsidan så det syns att det finns ett forum på hemsidan. När man varit inne på sidan och läst igenom "allt" så kan det också va bekvämt att se om det kommit några nya inlägg direkt. Lycka till med sidan.
Sidor: [1]
Fatal error: require_once(): Failed opening required 'inc/geoip.inc' (include_path='.:/usr/local/php53/lib/php:/storage/content/72/176772/pear/php') in /storage/content/72/176772/hundstunden.se/public_html/inc/footer.php on line 12