Visa poster
Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Notera att du bara kan se inlägg i områden som du har tillgång till.
    Meddelanden   Visa inlägg Visa bifogade filer.  

Meddelanden - Sandra

skrivet: 2007-12-28 23:19:02 1 Hundstundens forum / Avel / Avel & skotträdsla

 Ja oki:) då förstår jag precis hur du menar. Verkligen oseriöst att avla på skotträdda hundar! http://www.hundstunden.se/html/emoticons/mad.gif' border='0' style='vertical-align:middle' alt='mad.gif'>  det är som du skriver att det är ärftligt.

sandra

skrivet: 2007-12-28 01:02:56 2 Hundstundens forum / Avel / Avel & skotträdsla

 riktigt så enkelt är det tyvärr inte, "att bara avla på skottfasta hundar" självklart ska man avla på de som är fasta men det ger inga garantier på att avkommorna blir skott fasta. Kan också vara så att för mycket smällande utlöser rädslorna för ljud av olika slag. Kan räcka med att en hund har lite ont i örona när det smäller till och det sätter sig livet ut.
Våra hundar får stå ut med mycket, hur normalt är det för en hund när himlen färgas av smällare och det smattrar och skjuts hej vilt. För mig är det ren tortyr folk utsätter djuren för. //Sandra
Sidor: [1]
Fatal error: require_once(): Failed opening required 'inc/geoip.inc' (include_path='.:/usr/local/php53/lib/php:/storage/content/72/176772/pear/php') in /storage/content/72/176772/hundstunden.se/public_html/inc/footer.php on line 12