Rådgör med SKK före köp. Begär reg. nummer och uppfödarbevis vid hundköp.

Hundar köpes

Lugn o gosig familjemedlem önskas

 

Kalmar län, Sverige

2020-Mar-14 19:14

 


Hej.


Nu gör vi i familjen ett försök att finna oss en till härlig familjemedlem.

Vi söker en lugn o mysig voffsing som har kommit över valp(åldrarna) o vill leva ett gott liv, tillsammans med oss...en vääldigt vanlig familj med mig o min make...våra två söner på 11 och 18 år...och våran lilla lhasa apso/shi tzu tik på dryga 5 år.

Vi bor i en hyffsat stor lägenhet i ett lite lugnare bostadsområde i Västervik...Nära till både havet o skogen för härliga promenader. 

Vi har haft hundar i många år...så här finns en lång o bred hundvana på flera olika raser. Allt från Sankt bernhard, Golden, Cocker spaniel ner till malteser storlekar o mentaliteter.

Jag som är mamman i familjen, är hemma på heltid. Så både tid o kärlek i överflöd finns.

Den goa voffsingen vi önskar oss...är gärna en kastrerad hane...eller en tik som inte är högrankad o fungerar bra ihop med andra tikar...en vovve som älskar att gosa o mysa o njuta av livet.

O alla har vi ju våra favoritraser…Engelsk Bulldog, Fransk Bulldog, Lhasa apso, shi tzu...även lite större raser som Golden och Labrador.

Men vi tänker att det finns så otroligt många fina voffsingar...för att inte glömma alla härliga blandraser...Så för oss är det hjärta o själ som räknas.

Våran lilla vovve är en väldigt lugn o sansad tjej som gillar att bara ha ett lugnt sällskap. Inte så mycket för att leka faktiskt. 

Vi tänker att det viktigaste är att det är en vovve som fungerar med våran tjej.

Och när vi skriver "vääld

Ring  070-4613015

Maila   mejla

         

        Annonsera här

© Hundstunden - Kontakta oss för Annonsering, Information eller Synpunkter

Tack till Stock.xchng för fria bilder